Pot împrumuta bani dacă sunt pe lista de rău-platnici?

Există soluții și pentru situațiile în care ai un istoric negativ și figurezi în Biroul de Credit. Dacă pentru instituțiile bancare esti considerat rău-platnic și ai șanse foarte mici să primești un credit, la Credius găsești întotdeauna o soluție. Noi înțelegem faptul că ești într-o situație dificilă și orice ajutor este binevenit, așa că avem mai multe variante de credit pentru rău-platnici. Acestea îți dau posibilitatea să le rambursezi într-o perioadă rezonabilă de timp și au proceduri simple și rapide de acordare. Descoperă care sunt opțiunile pe care le ai atunci când ai un credit cu istoric negativ și alege cel mai avantajos credit pentru rău-platnic!

Avantajele împrumuturilor de la Credius

Odată completată cererea de credit, o procedură care durează câteva minute și unde ai nevoie doar de o carte de identitate, vei primi un răspuns în cel mult o oră. Dacă acesta este favorabil, vei primi o ofertă concretă de împrumut și vei pute să semnezi contractual de creditare. După ce îl semnezi, vei stabili cu reprezentanții Credius cum vrei să primești banii. Fie îți sunt virați în cont, fie îi poți ridica de la ghișeul unei banci agreeate.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Poți aplica online, rapid și comod, sau poți alege să mergi la unul din cele peste 50 de birouri Credius din toată țara. Nu uita să folosești calculatorul de rate de pe site, pentru a vedea care este valoarea estimată a ratei, în funcție de valoarea creditului și de perioada de rambursare!

Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a aplica pentru unul dintre împrumuturile de la Credius este să ai vârsta peste 18 ani, să fii cetățean român, cu domiciliul în România și să ai o vechime de cel puțin o lună la locul de muncă.