Soluții personalizate pentru cei aflați în imposibilitatea de rambursare a creditului Credius

Pandemia declanșată de COVID-19 produce efecte în toate planurile, nu doar în cel al sănătății. Și în România, multe persoane sunt afectate de scăderea veniturilor prin intrarea în șomaj tehnic sau chiar își pierd locurile de muncă în urma închiderii companiilor la care lucrau. Conștient de situația dificilă pe care o înfruntă o parte dintre clienți, Credius a reacționat prompt si a pregătit măsuri care să vină în sprijinul celor care au probleme în rambursarea creditului contractat.

În acord cu Ordonața de Urgență a Guvernului 37/2020, debitorii ale căror venituri directe sau indirecte sunt afectate de pandemia COVID-19 și sunt în imposiblitatea de a onora obligațiile de plată aferente creditului acordat de Credius, pot solicita suspendarea acestor obligații pe o perioadă cuprinsă între 1 și 9 luni, fără a depăși data de 31 decembrie 2020.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Aceștia trebuie să completeze o declarație tip, pe proprie răspundere, care se poate descărca de pe site-ul Credius. Declarația completată, în care se menționează motivele care au determinat afectarea veniturilor solicitantului, se pot transmite în format letric, prin poșta electronică, online pe site sau telefonic, la numărul 031 9005.

Facilități la rambursarea anticipată

Clienții care au posibilitatea să ramburseze anticipat creditul beneficiază în continuare de bonificații din partea Credius. Astfel, printr-o operațiune de rambursare credit Credius, poți obține o bonificație cuprinsă între 0.075% și 4.425% din valoarea împrumutului, în funcție de momentul rambursării totale.

Această facilitate îți permite să aplici pentru un nou credit, să ai costuri mai mici, aplicând pentru un credit pe perioadă lungă de timp și achitându-l într-un termen scurt și totul fără costuri în plus. Această facilitate se aplică creditelor de nevoi personale contractate începând cu 01.10.2019.

Pe toată perioada stării de urgență cauzate de pandemia de COVID-19, Credius te sfătuiește ca, pentru rambursarea creditului Credius, să limitezi interacțiunea cu alte persoane și să folosești ca metode de plată plata cu cardul sau achitarea prin transfer bancar, folosind datele afișate pe site.