Top 10 idei de afaceri cu bani putini, ideale pentru 2023

In ultima vreme, tinerii se concentreaza din ce in ce mai mult pe antreprenoriat, deoarece generatiile noi sunt inzestrate cu o doza mare de creativitate, inventivitate si independenta, ce trebuie puse in practica.  

Prin urmare, te gandesti sa-ti deschizi o afacere, care sa genereze profit, dar care sa implice un efort financiar minim in faza incipienta a proiectului? Atunci ai ajuns in locul potrivit, fiindca in randurile ce urmeaza, iti prezentam cateva idei de afaceri cu bani putini, pe care le poti lua in considerare, pentru un viitor infloritor.  

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Idei de afaceri cu bani putini 

Daca te simti pregatit sa pornesti pe drumul antreprenoriatului, atunci ia in considerare toate aceste idei de afaceri cu bani putini, dar opreste-te asupra celei careia este pe placul tau. Este important sa faci ceea ce iti place, fiindca doar in felul acesta poti munci cu dragoste, pasiune si implicare, astfel incat sa obtii un profit frumos.  

Toate business-urile de mai jos pot fi deschise cu ajutorul unui credit ifn mic, asa ca ai toate motivele pentru care sa analizezi cu atentie recomandarile noastre.  

  1. Peisagistica

Daca ideea de a sta la un birou toata ziua iti provoaca disconfort, atunci este indicat sa te gandesti la o afacere care sa te ajute sa petreci timp in aer liber. Asa cum designerii de interior sunt cautati la momentul actual pentru beneficiile pe care le ofera serviciile lor, la fel se intampla si cu arhitectii peisagisti. O afacere prin care sa amenajezi gradini si spatiile exterioare ale cladirilor iti poate satisface nevoia de a petrece timp in aer liber si, in acelasi timp, iti poate aduce un profit considerabil.  

Costurile initiale pot fi de pana la 500 de euro. 

Astfel, ai multe motive pentru care sa alegi o astfel de afacere de viitor, deoarece oamenii au inceput sa puna din in ce mai mult accent pe aspectul gradinilor. 

  1. Restaurarea pieselor de mobilier

Poti achizitiona piese de mobilier vechi, pe care sa le slefuiesti, sa le vopsesti si sa le vinzi la un pret mult mai mare, fata de costul initial.  

Piesele de mobilier cu aspect retro, dar restaurate sunt la mare cautare in prezent, asa ca poti sa alegi o astfel de afacere profitabila.  

Ai nevoie de o suma modica pentru a incepe un astfel de business, asa ca cel mai bine este sa faci o simulare de credit, astfel incat sa vezi daca poti obtine de la Credius suma necesara. 

  1. Vlogging

Crearea si monetizarea unui canal de Youtube este una dintre cele mai populare modalitati de a castiga bani online.  

Desi exista unele costuri de pornire, investitia ta principala este timpul. Avantajul acestei afaceri este ca trebuie sa investesti doar intr-o camera video profesionala, o lumina de studio, un microfon de calitate inalta si inca cateva accesorii de acest fel. 

Astfel, daca poti vorbi liber despre mai multe subiecte si te incanta aceasta idee de business, ia in vedere un credit cu selfie de la Credius. Cu ajutorul acestuia, poti avea banii in cont in doar 5 minute! 

  1. Freelancing online

Cele mai solicitate abilitati freelance sunt: design web si copywriting si multe altele. Astfel, oportunitatile de a servi clientii sunt multiple, asa ca aceasta este una dintre cele mai bune idei de afaceri cu bani putini.  

  1. Fotografie

In cazul in care petreci deja timp fotografiind tot ceea ce te incoajoara, de ce sa nu practici aceasta pasiune, insa pe anumite tarife? Daca detii o camera foto performanta, totul este mai simplu, insa daca ai nevoie de un astfel de aparat, ia in vedere un credit rapid, care sa te ajute sa achizitionezi modelul mult dorit.  

Poti merge la diferite evenimente in calitate de fotograf, unde poti castiga sume impresionante de bani sau poti vinde fotografiile pe care le realizezi cu multa dibacie.  

  1. Traducere

Daca cunosti mai multe limbi straine, esti cu un pas inaintea multor oameni. Putini oameni cunosc la perfectie engleza, franceza, araba sau chineza, asa ca ai un avantaj major.  

In plus, ca sa pornesti o afacere in acest sens, ai nevoie de foarte putini bani. Singura investitie pe care este important sa o faci este un laptop de calitate. 

Vei vedea ca acest business iti va aduce clienti rapid si un profit considerabil.  

  1. Detailing auto

Daca iubesti tot ceea ce tine de masini si doresti sa pornesti o afacere in sectorul auto, poti sa te gandesti la detailing. 

Detailing-ul nu numai ca mentine masina curata si stralucitoare, dar contribuie mult la prelungirea duratei de viata a acesteia si la mentinerea valorii maxime pe piata.   

Cheia succesului intr-o afacere de detailing este marketingul.  

Astfel, pe langa costurile atribuite produsele de curatare si a aparatelor profesionale, ai nevoie de un buget alocat reclamelor platite din Social Media. Astfel, cea mai buna decizie este sa iei un imprumut rapid, cu selfie, de la Credius, astfel incat sa-ti poti deschide business-ul in cel mai scurt timp si in mod optim. 

  1. Cursuri online

Daca cunosti in totalitate un anumit domeniu sau un subiect de interes, nu ezita sa faci cunoscute informatiile pe care le detii, tuturor celor interesati. Poti face acest lucru prin intermediul unui curs online, pe care sa-l vinzi la un pret stabilit de catre tine.  

Astfel, inainte de a concepe un astfel de curs, trebuie sa: 

-Alegi un subiect de curs interesant; 

-Schitezi toate informatiile pe care doresti ca acesta sa le contina, astfel incat sa nu scapi detaliile importante din vedere; 

-Creezi un continut corect gramatical, usor de inteles si atractiv, prin prisma unor imagini explicative; 

-Stabilesti pretul cursului; 

-Creezi o pagina web de prezentare, prin intermediul careia sa poata fi achizitionat cursul. 

  1. Dropshipping

Doresti sa deschizi un magazin online, insa nu dispui de un depozit? Orienteaza-te catre dropshipping! 

Dropshipping-ul este o idee de afaceri relativ noua, care iti permite sa faci bani din vanzari online, insa fara gestionarea laturii de logistica. Furnizorul este cel care expediaza produsul direct clientului tau. Cu alte cuvinte, este o idee de afacere ieftina, fiindca nu ai nevoie de capital orientat catre stocare si transport.  

Altfel spus, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca produsele sunt vandute, iar de restul se ocupa furnizorul cu care ai semnat un contract. 

  1. Organizare de evenimente

Nuntile si botezurile nu se demodeaza niciodata. Indiferent daca economia este in plina expansiune sau trece printr-o recesiune, exista intotdeauna o piata dedicata nuntilor. De aceea, este o idee excelenta sa devii organizator de evenimente, deoarece sunt slabe sansele sa ai putini clienti. 

Ai nevoie de capital pentru cumpararea tuturor aranjamentelor si a celorlalte elemente esentiale in cadrul unei petreceri, asa ca cel mai bine este sa faci un imprumut. Cu ajutorul Credius poti incepe oricand o astfel de afacere. 

In concluzie, daca iti doresti sa deschizi o afacere de viitor, alege una dintre variantele de mai sus. Cu siguranta una dintre cele 10 idei de afaceri cu bani putini, iti surade.  

Daca nu ai reusit sa pui deoparte bani dedicati unui business, imprumuta de la Credius!