Am un credit si mai vreau unul – care sunt solutiile de finantare

Ai deja un credit dar iti dai seama ca mai ai nevoie de bani, fie pentru a plati creditul existent, fie pentru a achizitiona alte bunuri. Care este urmatorul pas, ce conditii trebuie sa indeplinesti, la ce entitate creditoare trebuie sa apelezi?

Solutia pentru al doilea credit depinde de tipul acestuia, de suma imprumutata prima oara, de salariul net si mai ales de gradul de indatorare. In plus, pentru anumite institutii, conteaza si daca ai restante sau nu ai achitat ratele la timp.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Pot obtine un al doilea credit de la banca?

Daca te intrebi ce suma poti imprumuta de la banca, trebuie sa iti cunosti gradul de indatorare astfel incat sa nu il depasesti. Acesta reprezinta procentul din venitul tau lunar care este considerat de banca potrivit pentru plata ratelor. Acesta difera de la institutie la institutie si poate fi intre 30% si 60%.

Astfel, singura solutie pentru a afla raspunsul la intrebarea „am un credit si mai vreau unul” de la banca, este sa iei legatura cu un reprezentat al acelei institutiei. Acesta iti va calcula gradul in functie de salariu si suma pentru care esti deja indatorat.

Solutii alternative de finantare pentru al doilea credit

Cel mai rapid mod de a primi un credit online nou este sa aplici pentru un credit de nevoi personale de la Credius. Intreg procesul de obtinere a imprumutului este online, nu trebuie sa dai explicatii precum ,,am un credit si mai vreau unul”, urmezi doar pasii de mai jos:
• Completezi cererea de credit in doar 5 minute;
• Obtii aprobarea si primesti oferta in doar 60 de minute;
• Semnezi contractul online, folosind semnatura electronica;
• Primesti credit online rapid pe card.

Este un credit online realizat pe loc, pe care il obtii printr-un proces sigur, toate informatiile tale personale fiind confidentiale. Deci, nu exista riscul sa fie transmise mai departe fara acordul tau. Cauti credite fara gaj doar cu buletinul? Cele mai rapide credite se obtin la Credius pentru ca ai nevoie doar de o conexiune la internet, o adresa de e-mail, un numar de telefon valid si de doua minute libere pentru a completa cererea de credit.

Creditul de nevoi personale nu are limita de varsta si ai nevoie doar de buletin daca esti angajat si exista rapoarte ANAF pe numele tau. Daca esti pensionar, va fi necesar ultimul talon de pensie. Suma maxima pe care o poti obtine este de 40.000 de lei, cea minima 1500 de lei, iar perioada de finantare se incadreaza intre 12 luni si 60 de luni.

Pentru a rambursa banii imprumutati ai la dispozitie mai multe metode: in numerar la banca, prin plata cu card, incasare la posta romana, prin transfer bancar, la statiile de plata SelfPay si in punctele de incasare Qiwi. Daca nu vrei sa fii nevoit sa dai explicatii precum ,,am un imprumut si mai vreau unul”, alege sa iei un credit de nevoi personale de la o institutie financiara nebancara, care iti va oferi banii rapid, fara drumuri inutile si, mai ales, in siguranta.