Creditul online – solutia achizitionarii rechizitelor scolare

Desi scoala a inceput, nu e tarziu sa cumperi rechizitele necesare copilului.  

Inceputul de an scolar poate reprezenta un stres pentru unii parinti, deoarece trebuie facute cateva achizitii destul de costisitoare. Inflatia si cresterea cheltuielilor lunare pot diminua semnificativ bugetele familiare, acestea devenind insuficiente pentru cumparaturile necesare. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De aceea, creditele online pot reprezenta o alternativa sigura, rapida si eficienta de a acoperi costurile anilor scolari. Astfel, daca esti de parere ca veniturile casei nu te ajuta sa cumperi tot ceea ce are nevoie micutul tau, ia in considerare un credit de nevoi personale de la Credius. 

Rechizite scolare achizitionate datorita Credius 

Orice elev are nevoie de mai multe tipuri de caiete, pixuri de calitate, un stilou mai bun, cerneala, ghiozdan si multe alte produse de acest fel. Rechizitele scolare sunt indispensabile pe parcursul anilor de studiu, motiv pentru care parintii trebuie sa constituie anual o lista cu toate articolele scolare obligatorii. 

Chiar daca o astfel de lista de cumparaturi este destul de usor de realizat, partea de achizitie este cea mai grea. Rechizitele scolare au preturi ridicate, lucru care poate provoca numeroase nelinisti in randul parintilor. 

Copiii nu pot merge la cursuri fara acest tip de instrumente, motiv pentru care Credius vine in ajutorul tuturor celor ce nu dispun de sumele necesare acestei noi etape din viața elevilor. Un credit de nevoi personale poate reprezenta solutia ideala pentru o astfel de situatie stresanta.  

Daca te incanta aceasta varianta de a rezolva problema cumparaturilor scolare, este recomandat sa afli mai multe informatii despre imprumuturile oferite de catre aceasta institutie nebancara.  

Pentru inceput, poti face o simulare de credit, astfel incat sa afli care este suma pe care o poti obtine si valoarea ratelor lunare. 

De ce sa alegi Credius, cand ai nevoie de un imprumut pentru rechizite scolare? 

In momentul in care decizi ca ai nevoie de un credit de nevoi personale poti fi tentat sa te indrepti catre institutiile bancare. Cu toate acestea, in cadrul acestui tip de organizatii, imprumuturile se ofera greu, pe baza multor documente si a unei birocratii rigide.  

Credius te poate ajuta in mod practic. Procesul de creditare este unul foarte rapid, fapt pentru care obtii imprumutul dorit in doar 5 minute, prin intermediul procesului de recunoastere faciala.  Aici timpul de procesare, de aprobare si de acordare a unui credit este mult simplificat, pentru ca toti solicitantii sa poata folosi banii cu eficacitate. Altfel spus, reprezinta solutia ideala pentru toate persoanele care au nevoie de bani intr-un timp limitat. 

Criteriile pe care este necesar sa le indeplinesti pentru acest tip de credit sunt urmatoarele: 

  • Varsta de 18 ani implinita 
  • Cetatenie romana si domiciliu stabil in Romania 
  • Vechime de minim o luna la ultimul loc de munca 

Cele mai importante avantaje pe care le ofera Credius cu privire la creditul de nevoi personale sunt: 

  • Grad ridicat de aprobare
  • Creditare pana la suma de 50.200 RON
  • Rate lunare mici 
  • Cerere online 

Ceea ce este bine de retinut este faptul ca la Credius nu ai nevoie de un anumit nivel salarial, pentru a beneficia de un credit rapid. Astfel, nu exista un plafon minim pentru creditare, lucru care este extraordinar.  

Prin urmare, la Credius gasesti numeroase beneficii pe care nu le poti intalni in cadrul altor institutii financiare.  

Cum obtii un credit de nevoi personale rapid de la Credius 

La Credius trebuie sa prezinti doar cartea de idenitate personala, pentru a beneficia de un credit online. Totul se desfasoara din confortul propriei canapele de acasa, asa ca intregul proces de creditare este unul ce poate fi realizat in mod relaxat și rapid, orientat catre client. 

Cu ajutorul Credius nu mai pierzi ore in sir la banci pentru a inainta actele necesare unui imprumut si nici nu mai astepti zile intregi pentru a primi aprobarea. Trebuie doar sa ai la indemana un telefon, lumina buna si cateva minute la dispozitie.  

Iată cum se desfasoara procesul de creditare in 5 minute: 

  • Incarca o poza cu buletinul personal pe fata si pe verso 
  • Realizeaza o poza cu tine si incarc-o pe platforma de creditare Credius 
  • Se verifica identitatea prin prisma asemanarilor dintre poza din cartea de idenitate si cea facuta special pentru procesul KYC 
  • Se extrag informatiile prezente in buletin si se introduc in baza de date Credius 
  • Se ofera creditul de nevoi personale, ideal pentru achizitionarea rechizitelor scolare si nu numai 
  • Se monitorizeaza tranzactiile 

Cu alte cuvinte, poti benefica de un credit online rapid, prin prisma unui selfie facut cu telefonul. Totul este mult mai usor cu Credius, asa ca este recomandat sa iei in considerare aceasta institutiei financiar nebancara, de fiecare data cand ai nevoie de un ajutor financiar.  

Creditul de nevoi personale de la Credius este potrivit doar pentru rechizite scolare? 

Poti solicita un credit de nevoi personale pentru orice tip de problema.  

Un astfel de imprumut nu este ideal doar pentru rechizite, ci poate fi luat in considerare pentru mai multe situatii stresante. De exemplu, creditul de nevoi personale de la Credius poate reprezenta salvarea in cazul unor urgente medicale ce necesita sume mari de bani. In plus, acest tip de imprumut poate fi aliatul de nadejde in indeplinirea obiectivelor marete.  

Prin urmare, poti apela la ajutorul Credius de fiecare data cand nu-ti ajung finantele. 

Rechizite scolare – Concluzii 

Asadar, cu ajutorul Credius nu mai este la fel de greu sa achizitionezi toate rechizitele scolare necesare școlii. Un credit de nevoi personale iti permite sa cumperi atat rechizite, cat si multe articole de imbracaminte si alte produse ideale pentru anul de studiu. 

Totul este mult mai simplu prin intermediul unui imprumut online, asa ca ai toate motivele pentru care sa optezi pentru aceasta varianta. Alege Credius de fiecare data cand simti ca nu poti face fata cheltuielilor prevazute sau neprevazute, pentru a beneficia rapid de sumele necesare.  

Este o pierdere de timp sa-ti faci griji pentru bani, mai ales cand ai la indemana o astfel de solutie, care iti ofera sansa sa cumperi tot ceea ce are nevoie copilul tau, intr-un timp foarte scurt!

Citeste si despre: verificare biroul de creditcum se calculeaza dobanda la credit.